Laatste nieuwsberichten
Het MS-team in revalidatiecentrum Het Roessingh ziet zowel ‘zware’ MS-patiënten als mensen die de diagnose MS nog maar net gekregen hebben. Negen vragen aan fysiotherapeut Bram van Gemeren.
Lees meer
‘Het is belangrijk dat je begrijpt hoe de patiënt denkt en voelt’ In het interview met cultureel antropoloog en socioloog Cor Hoffer, werkzaam bij de GGZ Parnassia Bavo Groep als onderzoeker en trainer interculturele communicatie geeft antwoord op de vragen:
Lees meer
Welkom op de nieuwe website van leven met ms!
Lees meer
Hard aan het werk voor de nieuwe site
Lees meer
27jul

Baard

De ouderdom komt met gebreken, wordt vaak gezegd. Zeer juist. Maar wat nu met de mensen bij wie de gebreken al kwamen voordat ze oud werden, zoals bij de meeste mensen met MS? Welke gebreken komen dan door de MS en welke door de ouderdom?
Lees meer
26jul

Flapoor

Alles beweegt. De voetballers bewegen in Zuid-Afrika.Terwijl ik dit schrijf hoor ik in de verte Spanje beter bewegen dan Duitsland
Lees meer
Omstreeks 1985 krijg ik een rollator. Zo’n ding is in die tijd een noviteit. Met schaamrode kaken wankel ik er achter en ik voel me diep beledigd als Vrij Nederland zegt dat de raadsman met zijn duwwagentje plechtig de rechtszaal binnen schrijdt.
Lees meer
Een bloedstollend televisieprogramma over psychiaters: 6 afleveringen ‘Kijken in de ziel’.
Lees meer
Pagina 1 van 2 FirstPrevious [1]2 Last

Vragen aan de dokter

Bij het kiezen van een behandeling van MS moet aan veel verschillende dingen gedacht worden.
Hier staan enkele belangrijke zaken, die je met de neuroloog kunt bespreken

Stel uw vraag

  • Was deze informatie nuttig?